تبلیغات
راز بهتر زیستن و بهتر زندگی کردن - توصیه های نوروزی یک متخصص تغذیه
راز بهتر زیستن و بهتر زندگی کردن
بیا لبخند بزنیم بدون انتظار هیچ پاسخی از دنیا . . .

بازدید : مرتبه
تاریخ : پنجشنبه 28 اسفند 1393


بهداشت و تغذیه | توصیه های نوروزی یک متخصص تغذیه یک متخصص تغذیه به مسافران نوروزی توصیه کرد که در رستوران های بین راهی از مصرف سالاد و سبزی به صورت خام به دلیل احتمال آلودگی خودداری کنند.  

دکتر مینو فروزانی گفت در طول سفر باید همانند سایر مواقع به طور متناسب، متعادل و متنوع از تمام گروه های غذایی استفاده شود به نحوی که دریافت مقدار مناسب لبنیات یعنی 2 یا 3 لیوان شیر یا ماست توصیه می شود.


وی با تاکید به مصرف نوشیدنی به ویژه آب گفت:

در طول سفر برای جلوگیری از کم آبی و یبوست باید حداقل روزانه شش تا 8 لیوان مایعات مصرف شود. بهتر است در سفرهای بین شهری از آب های بطری که سلامت آن مورد اطمینان است استفاده شود، در غیر این صورت باید به بهداشت ظرف محتوی آب توجه کرد.

این استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران با توصیه به کاهش مصرف چای و قهوه گفت:

برای رفع نیاز بدن به مایعات، آب بهترین نوشیدنی است، توصیه می شود افراد از مصرف ساندیس و نوشابه های گازدار پرهیز کنند و به جای آن نوشیدنی های کم کالری مصرف کنند.

فروزانی یادآور شد: برای سلامتی بیشتر در این ایام باید به جای مصرف غذاهای سرخ شده، از غذاهای آبپز و تنوری استفاده کنند و از خوردن غذاهای چرب و سرخ شده، شیرینی ها، شکلات، خامه اجتناب کنند.

این متخصص تغذیه گفت:

مسافران باید تنها به رستوران های معتبر که اصول بهداشتی بیشتر در آن ها رعایت شده است مراجعه کنند، وضعیت بهداشت سالن، سرویس های بهداشتی و کارگران تا حدی معیار سطح بهداشت رستوران است.

از مصرف بعضی مواد غذایی مانند سالاد الویه، همبرگر و کباب کوبیده در مکان هایی که قابل اطمینان نیستند، خودداری شود و از چنگال و قاشق و وسایل شخصی برای صرف غذا در طول سفرهای نوروزی استفاده شود.




طبقه بندی: عمومی، 
برچسب ها: مسافرت، سلامتی، نوروز، تغذیه، سفر، سلامت،
ارسال توسط علی حریرساز
آرشیو مطالب
نظر سنجی
آیا شما مطالب روانشناسی را در زندگی خود به کار میبرید؟






صفحات جانبی
پیوند های روزانه
امکانات جانبی